Doe mee aan de eGulden

De afgelopen tijd hoorde ik m’n vader en broers steeds meer praten over Bitcoin, want zo gaat dat met schapen … die lopen met de meute mee!

Wil je toch graag vooraan lopen in de crypto-currency hype, ondanks dat je vandaag de dag al relatief laat instapt, dan zijn er alternatieven die in de basis stabieler zijn en meer groei-potentieel hebben

Zo is er sinds ‘kort’ ook de eGulden, die net een klein jaartje op de markt is. Meer informatie over de eGulden kan ook gevonden worden via Youtube, Facebook alsook Twitter.

Wil je ook meedoen aan de eGulden, ga dan naar de website en klik rechtsboven in het beeldscherm op “Doe ook mee” en volg de te nemen stappen … en vernoem dan aub  mijn email-adres als ambassadeur.

eGulden nr en email

Heb je geen behoefte aan deelname in de eGulden, maar wil je mij wel verder helpen, of misschien zelfs de eGulden een leuke start te geven … ga dan naar de vrienden-pagina van eGulden.
Als je dan een aantal van bovenstaande informatie-links re-tweet of deelt (via fb of eigen website/blog) en die ‘adresregels’ vermeld in het “Links” invul-veld en LNcZsTNhbtuhoA3SF5AAGViG2qc2hxXPBS invult via de aanmeld-pagina, dan zijn de eGulden en ik weer een beetje ‘rijker’ 🙂

Nou … ik duik er weer wat verder in, want het is ook voor mij allemaal nieuwe kost.

Greetz

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s