Mark’s Pamflet?

het onderstaande is natuurlijk en vooralsnog fictie, tenzij de schaapjes die zich het Nederlandse volk noemen gewillig de Staatspropaganda via TV, Radio en Kranten tot zich blijven nemen als zoete koek.

– – – – – – – – –

NieuwSociaalDienstbaarActiePamflet-NSDAP

– – – – – – –

voor diegenen die het lettertype toch te Nazi-achtig of slecht te lezen vinden, hierbij nogmaals:

het onderstaande is natuurlijk en vooralsnog fictie, tenzij de schaapjes die zich het Nederlandse volk noemen gewillig de Staatspropaganda via TV, Radio en Kranten tot zich blijven nemen als zoete koek.

– – – – – – – – –

Nieuw Sociaal Dienstbaar Actie Pamflet
van Mark Rutte
in naam van de Koning!

Wij vragen uw hulp bij het bestrijden van het meest dodelijke virus ooit dat ons de oorlog verklaard heeft.
Er zijn onder ons menschen van het laagste soort, die ons tegen spreken en durven te beweren dat dit gewoon een griepje is waar wij ons nodeloos druk om maken.

Wij willen u vragen zoveel mogelijk binnen te blijven en te vertrouwen op onze goede zorg voor u. Mocht u buitenshuis zijn, zorg dan dat u minimaal anderhalve meter afstand houdt, de handen regelmatig desinfecteert en vooral veel toiletpapier koopt.
Mocht u iemand zien die tot de laagste soort mensch behoort of geen afstand houdt of zich anderszins niet aan onze regels houdt, dan vragen wij u om dat te melden via ons nieuwe nummer 666, waarmee u de Getrouwe Staats Politie (ook wel Gestapo te noemen) in werking stelt om deze oproerkraaiers in de kraag te vatten.

Wilt u meer voor ons betekenen dan kunt u zich aanmelden via Sociaal Dienstbaar (ook wel SD te noemen). Elke medewerker van de SD krijgt een mooi lichtbruin uniform, waarmee duidelijk is waar u voor staat.
Wilt u zichzelf duidelijk kenbaar maken als hogere mensch, dan kunt u zich laten vaccineren waarmee u een mooie rode armband verdiend.

Wij begrijpen ook dat het fijn zou zijn als het duidelijk zichtbaar zou zijn wie de anti-vaccineerders en oproerkraaiers zijn.
Daarom stellen wij voor dat deze mensen voortaan duidelijk zichtbaar voor iedereen een gele ster op hun bovenkleding dragen.

Indien u ons graag wilt helpen met het opsporen van ondergedoken non-vaccineerders en oproerkraaiers, dan kunt u zich aanmelden bij de Sociale Snuffelaars (ook wel SS genoemd).
In ruil hiervoor krijgt u dan een mooi zwart uniform en een mooi zilver glimmende speld die u trots op uw stropdas of kraag kunt spelden bij officiële gelegenheden.
Wij begrijpen het helemaal dat u om uw werk goed te kunnen doen het beste in burger kan zijn, dat kan door u te laten chippen (liefst op de hand of uw voorhoofd) zodat wij u altijd kunnen traceren alsook vaststellen dat u uw rekeningen netjes betaald en gevaccineerd bent.
Mocht er later blijken een infiltrant tussen ons te zitten, dan kan met een druk op de knop via de chip het bewustzijn van diegene uitgeschakeld worden, alsook de betreffende gegevens gewist.

Wij weten ook wel dat we ooit gezamenlijk riepen “nie wieder”, toch is de tijd gekomen om onszelf te beschermen tegen de meest gevaarlijke ziekte ooit … en weet 1 ding, ik ben niet verantwoordelijk want ik doe alles in de naam van de Koning!

Orders zijn orders!

Met achterbakse groet,
Mark Rutte,
Aliassen: Anton / de Mussert / de Joker

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s